top of page

Om oss

Nytt liv i samme bolig

IMG_1988.jpg

Tradisjonelt håndverk og opplæring for fremtiden

Byggmester Evensen as er tuftet på ideen om å ha en utfordrene og morsom arbeidsdag, ivareta solid håndverk og tradisjoner, samt opplæring av neste generasjon i et allsidig og spennende fag.

 

Vårt satsningsområde er: Tilbygg, ombygging og renovering. Det å være med i hele prosessen fra planlegging, tegning, søknader, igangsetting, bygging og ferdigstillelse, er en stor styrke for et vellykket resultat.

 

Gode relasjoner bygges på denne måten og den som utfører arbeidet har selv vært med å utforme det. Dermed kjenner  man utfordringene og kan ivareta dem gjennom hele prosessen. Dette gjør det mulig å bygge annerledes boliger til en fornuftig pris, og fremfor alt med et godt håndverksmessig resultat.

 

Å bygge bolig er et stort løft. Det å kunne glede seg over resultatet i ettertid, vel vitende om at man har valgt riktig løsning og at den er gjennomført i solid håndverksmessig tradisjon, er en god forsikring og mange ergrelser spart.

Dag Filip startet Byggmester Evensen as i 2005. Han tok svennebrev i tømrerfaget i 1975 og mesterbrev i 1986. Solid erfaring fra boligbygging, rehabilitering av borettslag, vindusutskifting, kjøkken og bad, samt lang erfaring med utvikling av aluminiums profiler. Har også flere års erfaring fra drift og produksjon av prefabrikkerte garasjeelementer. Noen år i markisemontering og opplæring, samt 7 år med tegning og produktutvikling innenfor skilt og utsmykking av det offentlige rom. Høsten 2020 overlot han ansvaret til sønnene sine. 

 

Carl Robert tok først fagbrev som biloppretter og jobbet i flere år med dette før han i 2017 startet som voksenlærling og tok svennebrev som tømrer i 2020. Carl Robert jobber som tømrerbas og har solid kompetanse i tømrerfaget – med et ekstra godt øye for detaljer. 

 

Morten har vært med i bedriften siden oppstart i 2005 og har tilegnet seg en bred og allsidig kompentanse. Morten tok svennebrev i 2009 og Mesterbrev i 2019. Morten har også en lang erfaring som utførende flislegger og har herunder opparbeidet seg en solid kompetanse på våtrom. Morten er og har siden 2017 sittet som bedriftens ansvarlige søker og er med det blitt godt kjent med byggesaker i kommune sammenheng. 

 

Dag Eivind var med i bedriften fra oppstart i 2005 og har allsidig og solid tømrer-kompetanse. Dag Eivind tok svennebrev i 2009. Dag Eivind er bedriftens daglige leder og har i tillegg en finger med i spillet på alt av tegning, samt tekniske løsninger for utførelse. Dag Eivind drev mellom 2011 og 2020 egen tømrerbedrift og med event, og har med bakgrunn i dette utvidet sin kompetanse til også å inkludere bedriftsledelse, økonomi og regnskap.

Solid håndverk

Vi spesialiserer oss på tilbygg, ombygging og renovering.

Helhetlig tilnærming

Vår helhetlige tilnærming omfatter alt fra planlegging og tegning til igangsetting og ferdigstillelse, noe som sikrer en dyp forståelse av prosjektet og høy kvalitet i utførelsen.

Vår dedikasjon

Vår dedikasjon til solid håndverkstradisjon betyr at du kan glede deg over et vellykket resultat, trygg på at du har valgt den rette løsningen og spart potensielle frustrasjoner.

Vårt formål

Ivareta og fornye eksisterende boliger

bottom of page