top of page

Om Oss

Nytt liv i samme bolig - siden 2005

IMG_1988.jpg

Tradisjonelt håndverk og opplæring for fremtiden

Vårt satsningsområde: 
Byggmester Evensen as er tuftet på ideen om å ha en utfordrene og morsom arbeidsdag, ivareta solid håndverk og tradisjoner, samt opplæring av neste generasjon i et allsidig og spennende fag.

 

Vårt satsningsområde er: Tilbygg, ombygging og renovering av eksisterende boliger. Det å være med kunden i hele prosessen fra planlegging, tegning, søknader, igangsetting, bygging og ferdigstillelse, er en stor styrke for et vellykket resultat.

 

Gode relasjoner bygges på denne måten og den som utfører arbeidet har selv vært med å utforme det. Dermed kjenner  man utfordringene og kan ivareta dem gjennom hele prosessen. Dette gjør det mulig å bygge annerledes boliger til en fornuftig pris, og fremfor alt med et godt håndverksmessig resultat.

 

Å bygge bolig er et stort løft. Det å kunne glede seg over resultatet i ettertid, vel vitende om at man har valgt riktig løsning og at den er gjennomført i solid håndverksmessig tradisjon, er en god forsikring og mange ergrelser spart.

Om oss: 

Byggmester Evensen er først og fremst menneskene som jobber her. Vi er veldig stolte av våre meget hyggelige og dyktige gjeng med ansatte. Vi hegner om en intern kultur som bygger gode relasjoner og et godt fellesskap for alle som jobber her.

Om eierne: 

Dag Filip startet Byggmester Evensen as i 2005. Han tok svennebrev i tømrerfaget i 1975 og mesterbrev i 1986. Dag Filip overlot i 2020 bedriften til 3 sønner da han selv gikk av med pensjon. 

 

Carl Robert tok først fagbrev som biloppretter og jobbet i flere år med dette før han i 2017 startet som voksenlærling og tok svennebrev som tømrer i 2020. Carl Robert jobber som tømrerbas og har solid kompetanse i tømrerfaget – med et ekstra godt øye for detaljer. 

 

Morten har vært med i bedriften siden oppstart i 2005 og har tilegnet seg en bred og allsidig kompentanse. Morten tok svennebrev i 2009 og Mesterbrev i 2019. Morten har også en lang erfaring som utførende flislegger og har herunder opparbeidet seg en solid kompetanse på våtrom. 

 

Dag Eivind var med i bedriften fra oppstart i 2005 og har allsidig og solid tømrer-kompetanse. Dag Eivind tok svennebrev i 2009. Dag Eivind er bedriftens daglige leder og har i tillegg en finger med i spillet på alt av tegning og søknad samt tekniske løsninger for utførelse. Dag Eivind drev mellom 2011 og 2020 egen tømrerbedrift og med opplevelser/event, og har med bakgrunn i dette utvidet sin kompetanse til også å inkludere bedriftsledelse, økonomi og regnskap.

Solid håndverk

Vårt satsningsområde er tilbygg, påbygg, ombygging og renovering av eksisterende bolig. I Follo-regionen og inn til Nordstrand/Ekeberg

Helhetlig tilnærming

Vår helhetlige tilnærming omfatter alt fra planlegging og tegning til igangsetting og ferdigstillelse, noe som sikrer en dyp forståelse av prosjektet og høy kvalitet i utførelsen.

Vår dedikasjon

Vår dedikasjon til solid håndverkstradisjon betyr at du kan glede deg over et vellykket resultat, trygg på at du har valgt den rette løsningen og spart potensielle frustrasjoner.

Vårt formål

Ivareta og fornye eksisterende boliger

bottom of page