top of page

Våre tjenester

Totalleverandøren som leverer som avtalt

Vi analyserer hvert prosjekt nøye for å forstå dine spesifikke behov og forventninger, og gir deg deretter en fastpris, slik at du kan planlegge og budsjettere med full trygghet.

Tegneoppdrag

Som en erfaren byggmester, tilbyr vi tegneoppdrag til våre kunder. Dette innebærer å skape detaljerte og nøyaktige tegninger og planer for ditt byggeprosjekt. Enten det er en utvidelse av et eksisterende hjem, eller en fullstendig ombygging, vi har ekspertisen til å lage skreddersydde design som reflekterer dine visjoner og behov. Vi legger stor vekt på å jobbe tett med våre kunder i denne prosessen for å sikre at tegningene fullt ut samsvarer med deres forventninger og bidrar til å realisere deres drømmeprosjekt.

Lysneveien-8b-Picture15-1.jpg
IMG_1485.jpg

Ombygging

Ombygging er en av våre spesialiserte tjenester som gir nytt liv i samme bolig. Enten du ønsker å utvide ditt eksisterende boareal, modernisere gamle rom, eller totalt forvandle din bolig, er vi her for å hjelpe. Våre dyktige fagfolk arbeider tett med kundene for å forstå deres behov, og utformer deretter planer som gir liv til deres visjon. Vi tar oss av alle aspekter ved ombyggingen, fra planlegging og tegning, søknad til utførelse og ferdigstillelse, og sikrer at prosessen er så sømløs som mulig. Med vår omfattende erfaring og høye kvalitetsstandarder, kan du være trygg på at ditt ombyggingsprosjekt er i de beste hender.

Tilbygg/påbygg

Uansett om du ønsker ekstra soverom, et nytt kontor, en større stue, eller kanskje et moderne kjøkken, står våre dyktige team klare til å hjelpe deg å utvide din bolig på en måte som både er praktisk og estetisk tiltalende. Vi tar oss av hele prosessen fra design og planlegging, til konstruksjon og ferdigstillelse. Med vår detaljerte tilnærming og sterke vektlegging av kvalitet, kan du være trygg på at ditt tilbygg vil bli utført til høyeste standard, samtidig som det møter dine unike behov og forbedrer din boligs funksjonalitet og verdi.

34.jpg
bottom of page